In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Na een vrij weekend gaan we aankomende zaterdag op bezoek bij SV Poortugaal, de ploeg van trainer Peter Klomp die ook nog bij Jodan Boys werkzaam is geweest. Jodan Boys en  SV Poortugaal speelden nooit eerder tegen elkaar. Dit is niet vreemd omdat de club pas sinds 1 juli 2018 bestaat.  SV Poortugaal ontstond uit een fusie tussen Oude Maas en PSV Poortugaal. Jodan Boys speelde in het verleden wel wedstrijden tegen Oude Maas.

Goede start

Het nieuw opgerichte SV Poortugaal is een ambitieuze club. Dat blijkt ook wel uit de schitterende vernieuwde accommodatie die onlangs werd opgeleverd. Daarnaast heeft de ploeg van Peter Klomp een erg goede start van de competitie achter de rug. SV Poortugaal verloor slechts eenmaal. De afgelopen wedstrijden werden er mooie overwinningen behaald tegen Achilles’29 en FC  ‘s-Gravenzande.  Jodan Boys kan de borst nat maken SV Poortugaal zal zich net als Jodan Boys in de top van de ranglijst willen handhaven.

Luc Dielhof liet zijn tegenstander letterlijk duizelen. 

Een vervolg geven

Jodan Boys kan net als SV Poortugaal terugkijken op een goede periode. Na het verlies tegen FC Rijnvogels herpakte Jodan Boys zich tegen Scherpenzeel. Na een achterstand kwam Jodan Boys goed terug en won het nog enigszins geflatteerd met slechts 1-2. Als alle kansen waren benut had de score hoger uit kunnen vallen. Komende zaterdag zal Jodan Boys een vervolg willen geven aan de goede reeks. Kom de mannen aanmoedigen in het duel tussen de nummer vier en vijf van de ranglijst. De wedstrijd begint om 14.30 uur en staat onder leiding van de heer M. Jobse

FORZA Jodan Boys

Sportpark Polder Albrandswaard

Albrandswaadseweg 84B

3172XC Poortugaal