In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Afgelopen zaterdag heeft Mo Bellahcen maar weer eens laten zien hoe goed hij kan voetballen. Na een matige eerste helft, nam hij zijn ploeg in de tweede helft bij de hand en zorgde ervoor dat het spelbeeld kantelde. Met zijn tomeloze inzet en inzicht had hij een grote rol in de overwinning. Daarnaast schoot hij op schitterende wijze de 1-1 op het scorebord. Al dertien jaar in ons eerste elftal en we kunnen er nog lang geen genoeg van krijgen.

Mo aan de bal in wedstrijd die vorige week werd gespeeld tegen FC Rijnvogels. Zaterdag liet hij zijn klasse maar weer eens zien. 

Juwelier Van Deth, gevestigd op het adres Korte Groenendaal 11 – 13 te Gouda, participeert al een groot aantal jaren in de Company Club.
Daarnaast stellen zij jaarlijks de trofee in de vorm van een zilveren schoen ter beschikking aan de beste voetballer van Jodan Boys.

Bij iedere wedstrijd van ons 1e elftal worden er punten gegeven in het kader van de Van Deth Trofee. De uiteindelijke winnaar aan het einde van het seizoen ontvangt de Zilveren Van Deth Schoen.

Jodan Boys – ARC               Dirk Pieter Rietveld

Smitshoek – Jodan Boys    Adil Akanioui

Jodan Boys – Capelle          Vlatko Lazic

Rijsoord – Jodan Boys        Luc Dielhof

Jodan Boys – Achilles’29   Mo Bellahcen

Spijkenisse – Jodan Boys Bradley el idrissi

Jodan Boys – FC Rijnvogels Roald Heerkens