In Nieuws, Nieuws Sponsorcommissie

Afgelopen zaterdag heeft Martijn Daanen namens MD Service het contract met Jodan Boys verlengd. MD Service is al ruim tien jaar een trouwe sponsor van Jodan Boys. Jodan Boys is erg blij dat de samenwerking met MD Service wordt gecontinueerd.

Over MD Service:

MD Service zorgt voor alles wat je niet ziet, maar wat het kantoor en huis tot een aangename plek maakt om in te werken en wonen. Geluid op iedere plek binnen het bedrijf. Verlichting, stereo of luxaflex vanuit één punt bedienen. Beveiligingscamera’s of een alarminstallatie en laadpunten voor elektrisch vervoer bij het kantoor. We installeren en repareren elektra, verlichting, beveiliging, audio en video, data en telefonie, domotica en laadpunten voor elektrisch vervoer.

Van het aanleggen van een stopcontact thuis tot de complete installatietechniek van uw onderneming. We bedenken slimme totaaloplossingen en lopen voorop in nieuwe producten, bijvoorbeeld in domotica of in laadpunten voor elektrisch vervoer: “Als het ingewikkeld wordt, bellen ze ons”.

https://www.mdservice.nl/

Bent u ook geïnteresseerd geraakt om onze de club te ondersteunen als sponsor? Stuur vrijblijvend een mail naar: sponsorcommissie@cvvdejodanboys.nl