In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Aankomende zaterdag nemen we het op tegen VV Scherpenzeel. De ploeg van Jurgen Schefczyk presteert bijzonder goed. Na zeven wedstrijden is de ploeg terug te vinden op de gedeelde vierde plaats, met hetzelfde puntenaantal als Poortugaal, Jodan Boys en ARC.  Scherpenzeel boekte dit seizoen mooie overwinningen tegen Poortugaal, Fc ‘s-Gravenzande, Achilles Veen en Achilles’29. Door deze mooie serie, van vier wedstrijden winst op rij,  klom de ploeg na een moeizame start richting de subtop. Afgelopen zaterdag werd er in eigen huis verloren van Smitshoek, nadat Scherpenzeel nog wel op voorsprong was gekomen. Afgelopen dinsdag werd eersteklasser Rohda’46 na penalty’s verslagen.

Jodan Boys had een katerig gevoel na afgelopen zaterdag. In de wedstrijd tegen FC Rijnvogels werd er bij vlagen echt goed gevoetbald. Jodan Boys verzuimde om in deze periode te scoren. FC Rijnvogels deed dit wel via een penalty en ging met de drie punten huiswaarts. Jodan Boys moest weer even pas op de plaats maken. Afgelopen dinsdag speelde Jodan Boys een oneerlijke strijd tegen HOV/DJSCR. Het bekerduel werd met speels gemak gewonnen door Jodan Boys. Bram van der Wolf maakte bijzonder veel doelpunten. De lange spits wist vijf keer te scoren. Natuurlijk moeten er geen conclusie getrokken worden uit deze winst partij, daarvoor was het krachtsverschil eenvoudig weg te groot. .Al was het wel lekker dat Jodan Boys veel wist te scoren.

Het zal zaterdag een wedstrijd zijn tussen twee ploegen die beiden de aansluiting willen houden met de top. Het belooft op voorhand dus weer een spannend treffen te worden tussen vv Scherpenzeel en Jodan Boys. Kom onze mannen steunen! De wedstrijd begint om 14.30 uur en staat onder leiding van de heer S.H.P. Bogers

FORZA Jodan Boys

Adres:

Sportpark de Bree-O

Eikenlaan 6

3925 VK Scherpenzeel

Dit staat op de website van V VScherpenzeel:

De komende maanden is ons parkeerterrein aan de Eikenlaan moeilijk bereikbaar i.v.m. renovatie van de Eikenlaan.

Bezoekers kunnen het beste de auto parkeren aan de Breelaan (ingang Breelaan).