Op zaterdag 9 oktober stond de derde competitiewedstrijd op het programma. Deze week was Ariston 80, een studententeam uit Delft, de tegenstander. Om 11.45 uur werd op Sportpark Oosterwei afgetrapt.

Jodan Boys begon sterk aan de wedstrijd. Na 3 minuten lag de bal al in het net. Na een dieptepass van Dorien op Carolien, die de bal goed voor gaf, kon Ghizlan eenvoudig de bal intikken. 1-0 voor de vrouwen van de Jodan Boys. Jammer genoeg kon het goede spel niet worden vastgehouden en ontstond er een slordige fase. Jodan Boys was onzorgvuldig aan de bal en de posities werden niet goed ingevuld. Ondanks het slordige spel werd de voorsprong in de 26e minuut verdubbeld. Uit een corner wisten de meiden niet direct te scoren, maar Hannelot wist uiteindelijk Dorien te vinden die de bal hard en zuiver tegendraads binnenschoot. 2-0!

In de rust werd aangegeven door trainer en coach Jeroen dat de bal meer rond moest gaan en van daaruit de kansen vanzelf wel gecreëerd zouden worden. Hier vond ook de eerste wissel plaats aan de kant van Jodan Boys. Romy verliet het veld en Rebekka was haar vervangster centraal achterin.

In de tweede helft wisten de meiden van Jodan Boys al snel weer te scoren. Door een slordige terugspeelbal van een verdedigster van Ariston, kwam Sophie 1 op 1 tegenover de keeper aan de bal. Renate was goed meegelopen en Sophie was niet zelfzuchtig. Ze speelde de bal af op Renate die eenvoudig de bal kon binnenschuiven. 3-0! Al snel volgde de 4-0. Dorien wist haar tweede van de dag te scoren en schoot de bal uit de kluts in de 16 meter binnen in de goal. Zo werd het dus een relatief eenvoudige middag voor de meiden uit Gouda.

Renate verliet in de 60e minuut het veld en Lisanne kwam erin. Even later werd ook Ghizlan gewisseld en was Jisca haar vervangster.

Na deze wissels werd er nog een keer gescoord door de meiden van de Jodan Boys. Vanuit een afvallende bal uit een corner wist Dorien met haar wreef haar derde te maken van de dag. 5-0!

Na een vrij eenvoudige overwinning op een zonnige zaterdag staan de vrouwen van de Jodan Boys ongeslagen op plek 1 in de competitie. Volgende week staat er een nieuwe competitiewedstrijd op het programma. Om 14.30 uur wordt er tegen Zuidland vrouwen 1 afgetrapt in Zuidland.