In Nieuws, Nieuws Jeugd, Nieuws Pupillen

Aankomende zaterdag hebben we weer een team van de week. Na alle coronaperikelen zijn we blij dat we weer verder gaan met deze mooie traditie. Aankomende zaterdag mag JO11-3 het spits afbijten. JO11-3 wordt getraind door Mo el Messaoudi en de leidster is Marije Hammer. JO11-3 kende een uitstekende start van het seizoen. Drie wedstrijden op rij werd er gewonnen. Helaas was Rohda’76 vorige week te sterk. Aankomende zaterdag speelt JO11-3 om 09.30 uur een uitwedstrijd tegen de nummer 1 Linschoten JO11-1. Wat een kraker.

Topmiddag

Zaterdagmiddag worden de kinderen ontvangen met limonade en chips. Daarna mogen zij tijdens de warming-up een partijtje met de wisselspelers spelen, om om 14.30 met de spelers van Jodan Boys 1 het veld op te lopen. Last but not least, in de rust worden er penalty’s genomen op de reservedoelman.

Ayoub, Dani, Fouad, Friso, Jakub, JJ, Justin, Rayan, Twan, Yazan veel succes zaterdag tegen Linschoten en tot ziens bij Jodan Boys 1 – FC Rijnvogels 1.

FORZA Jodan Boys