In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Voordat we later in de week gaan voorbeschouwen op de wedstrijd tegen FC Rijnvogels, kijken we nog één keer terug naar afgelopen zaterdag. De man van de wedstrijd is namelijk gekozen. Alhoewel het een collectieve prestatie was de 2-0 achterstand om te buigen in een 2-3 overwinning, viel één iemand wel heel erg op.

Aansluitingstreffer

Bradley el Idrissi had afgelopen zaterdag een groot aandeel in de overwinning. Bradley was erg actief met zijn loopacties in de diepte was hij moeilijk te bespelen voor de defensie van Spijkenisse. Zijn goede veldspel bekroonde Bradley kort voor rust met een mooi doelpunt. Deze belangrijke treffer zorgde ervoor dat de formatie van Leen van Steensel na rust vol gas op jacht ging naar meer. De goedlachse El Idrissi in deze vorm is moeilijk af te stoppen voor menig defensie.

Verdedigers komen vaak handen tekort als el Idrissi op stoom is. Hier wordt Bradley gestuit in de wedstrijd tegen Capelle.

Juwelier Van Deth, gevestigd op het adres Korte Groenendaal 11 – 13 te Gouda, participeert al een groot aantal jaren in de Company Club.
Daarnaast stellen zij jaarlijks de trofee in de vorm van een zilveren schoen ter beschikking aan de beste voetballer van Jodan Boys.

Bij iedere wedstrijd van ons 1e elftal worden er punten gegeven in het kader van de Van Deth Trofee. De uiteindelijke winnaar aan het einde van het seizoen ontvangt de Zilveren Van Deth Schoen.