In Nieuws

Het zal je niet ontgaan zijn, maar het is deze week ‘ de week van de scheidsrechter’. Het zou eigenlijk heel normaal moeten zijn dat alle sporters de inzet van de scheidsrechters waarderen, daarom kan extra aandacht voor wat onze scheidsrechters allemaal doen geen kwaad.

Gouden krachten voor onze club! #scheidsbedankt

Een attentie

Jodan Boys is gezegend met een vaste kern goede scheidsrechters die zich met hart en ziel inzetten voor de club. Zij maken het elke week mogelijk om te voetballen. Zonder scheidsrechter geen voetbal. Om onze dank te laten zien krijgen alle scheidsrechters aankomende zaterdag een attentie!

We kunnen nog steeds scheidsrechters gebruiken. Jong en Oud. Lijkt het je wat? Stuur dan een mail naar scheidsrechters@cvvdejodanboys.nl

#SCHEIDSBEDANKT

FORZA Jodan Boys