In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Aankomende zaterdag nemen we het op tegen Spijkenisse. De groen witte formatie kent een lastige start. Maar het mag gezegd worden de ploeg van Marco van Rijn had een loodzwaar programma in de eerste weken. Desalniettemin nam Spijkenisse afgelopen week een punt mee uit Ondiep. Tegen DHSC werd er doelpuntloos gelijkgespeeld. Onnodig, want Spijkenisse had voldoende mogelijkheden om te scoren. Daar lijkt het euvel dit seizoen ook te liggen, het maken van doelpunten. Spijkenisse wist in vijf competitiewedstrijden slechts drie keer te scoren. Maar met mannen als van der Pluijm en van Dommelen in de voorhoede, weet je ook dat zomaar kan gaan lopen.

Yassire in actie namens Spijkenisse. Verkaik moet in de achtervolging. 

Twee op rij

Jodan Boys won vorige week eenvoudig van Achilles’29. De Gouwenaren hadden geen kind aan de Groesbekers en de score had voor rust al in grotere cijfers uitgedrukt moeten worden. Ondanks het goede veldspel gebeurde dit niet en werd Achilles’29 onnodig lang in de wedstrijd gehouden. Laten we hopen dat Jodan Boys zaterdag minder kansen nodig heeft om een doelpunt te maken. Voor Yassire Hamdani betekent de wedstrijd tegen Spijkenisse een weerzien met oude bekenden. Hamdani was de afgelopen seizoenen een vaste kracht aan de rechterkant bij Spijkenisse.

Aansluiting

Houdt Jodan Boys zaterdag aansluiting bij de bovenste plaatsen? Het zou erg mooi zijn want alles staat nog dicht op elkaar. Kom onze mannen aanmoedigen op sportpark Jaap Riedijk. de wedstrijd begint om 14.30 uur en staat onder leiding van de heer F. Akkaya

FORZA Jodan Boys