Op zaterdag 25 september stond de eerste competitiewedstrijd op het programma. Een belangrijke wedstrijd voor het vervolg van de competitie. Deze week werd de aftrap genomen door pupil van de week Jolijn. Jolijn wist gelijk een mooie goal te maken door een paar mooie acties in het veld.

Niet veel later werd op sportpark Oosterwei afgetrapt door FC Maense vrouwen 1. Een bekende tegenstander voor Jodan Boys vrouwen 1. Jodan Boys begon sterk aan de wedstrijd. Al vroeg in de wedstrijd kon Renate de bal onderscheppen en een schot op doel uitbrengen, 1-0!

Even veel later werd de score verdubbeld. In de 16e minuut wist Sophie te scoren, na een mooie steekpass van Sterre. 2-0. Vlak voor de rust wist Dorien ook nog een doelpunt te maken. Na een mooie voorzet van Renate kon zij de bal in het net krijgen, 3-0!

In de rust werd door de coach aangegeven dat we met dezelfde focus de tweede helft in moesten gaan. De veldbezetting was goed en er werd goed druk gezet.

In de 58e minuut was het weer raak voor de dames van Jodan Boys. Na een overtreding van FC Maense in het strafschopgebied, mocht Sophie een penalty nemen, 4-0.

Na de penalty werd er aan de kant van Jodan Boys gewisseld. Jisca werd vervangen door Lisanne.

In de 68e minuut scoorde Renate op aangeven van Sophie, 5-0. Vlak na het doelpunt werden er twee wissels gedaan aan de kant van Jodan Boys. Ghizlan werd vervangen door Rebekka en Linquenda werd vervangen door Daniëlle.

In de slotfase van de wedstrijd werden er goede kansen gecreëerd. In de 90e minuut wist Rebekka met een kopbal te scoren, 6-0. Meteen na dit doelpunt werd afgefloten door de scheidsrechter.

Een goede wedstrijd van vrouwen 1 met als beloning drie punten. Dit geeft vertrouwen voor het verloop van de competitie. Op zaterdag 2 oktober staat de uitwedstrijd tegen IFC vrouwen 1 op het programma. Om 15:00 zal op sportpark Schildman de aftrap genomen worden.