In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Mo Bellahcen, onze ervaren technisch begaafde middenvelder, is afgelopen zaterdag verkozen tot man de wedstrijd. Tegen Achilles’29 was Mo altijd aanspeelbaar. Zorgde hij met zijn steekpassen dikwijls voor gevaar en maakte hij als middenvelder de meeste meters.

Dertiende seizoen

Ja het is duidelijk ‘grote’Mo is nog lang niet aan zijn voetbal pensioen toe. Mo die al dertien seizoenen in Jodan Boys 1 speelt is nog steeds van onschatbare waarde voor het team. Met zijn voetbalintelligentie is hij de dirigent op het Goudse middenveld.

Mo, hier in de wedstrijd tegen Smitshoek, gaat hopelijk nog jaren mee voor Jodan  Boys. Wat een heerlijk voetballer blijft het. 

 

Juwelier Van Deth, gevestigd op het adres Korte Groenendaal 11 – 13 te Gouda, participeert al een groot aantal jaren in de Company Club.
Daarnaast stellen zij jaarlijks de trofee in de vorm van een zilveren schoen ter beschikking aan de beste voetballer van Jodan Boys.

Bij iedere wedstrijd van ons 1e elftal worden er punten gegeven in het kader van de Van Deth Trofee. De uiteindelijke winnaar aan het einde van het seizoen ontvangt de Zilveren Van Deth Schoen.

Jodan Boys – ARC               Dirk Pieter Rietveld

Smitshoek – Jodan Boys    Adil Akanioui

Jodan Boys – Capelle          Vlatko Lazic

Rijsoord – Jodan Boys        Luc Dielhof