In Nieuws

Beste leden en bezoekers van het Jodan Boys complex.

In de afgelopen periode hebben we flink wat maatregelen genomen om Jodan Boys en daarmee ook een klein stukje van de maatschappij Corona vrij(er) te krijgen. Je kunt natuurlijk voor of tegen zijn, dat is je eigen keuze, maar binnen de bestaande regelgeving zorgen we er met elkaar toch steeds weer voor dat we waar mogelijk ouderwets kunnen sporten en gezellig bij elkaar kunnen zijn.

Jullie hebben hier enorm bij geholpen en het mag wel eens gezegd worden, dank daarvoor !!!! Ondanks dat we al flink op stoom zijn hebben we de wedstrijd echter nog niet gewonnen. Daarom doen we opnieuw een beroep op jullie medewerking om de versoepelingen en maatregelen, die de regering afgelopen week heeft aangekondigd, in te voeren.

Hierna volgt een korte opsomming. De versoepelingen en maatregelen gaan aanstaande zaterdag in dus hou er rekening mee als je bij Jodan Boys op visite komt.

Versoepelingen:

De anderhalve meter regeling wordt afgeschaft en de mondkapjesplicht werd al eerder afgeschaft. Je kunt je dus vrij over het terrein bewegen en bijvoorbeeld weer naast elkaar naar een wedstrijd kijken.

Maatregelen horeca:

Voor de horeca gelden nog regels en hoewel ze wat lastig lijken kunnen we dit met goede wil prima organiseren. De basisregel is simpel, namelijk dat er voor zitplaatsen binnen een Coronabewijs benodigd is. Dit leidt tot de volgende situaties:

Wanneer er geen Coronatoegangsbewijs nodig is:

  • voor het gebruik van terrassen buiten en het afhalen van eten en drinken zowel bij de buitenbar als ook bij de bar binnen;
  • voor het gebruik van de Bestuurskamer en de Commissiekamer, dit zijn vergaderruimtes;
  • het nuttigen van afgehaald eten en drinken buiten het horeca gedeelte;
  • het gebruik van de toiletten

Wanneer er wel een Coronatoegangsbewijs nodig is:

  • voor het zittend nuttigen van eten en drinken binnen het aangegeven (zie de bordjes) gedeelte in zowel de Dug Inn beneden als ook in de Sponsorhome boven;

We zijn ons bewust van de maatschappelijke discussie die rondom het Coronabewijs speelt en ook binnen Jodan Boys zijn er voor- en tegenstanders. Het bestuur van Jodan Boys kiest er, na een zorgvuldige afweging, voor om de maatregelen te volgen. We verzoeken jullie om dit te respecteren en hierover niet met vrijwilligers en medewerkers in discussie te gaan. Heb je vragen, opmerkingen of twijfels, schroom dan niet en stuur ons een mail via corona@cvvdejodanboys.nl Waar nodig kunnen discussies dan op bestuurlijk niveau worden gevoerd.

Bestuur C.V.V. de Jodan Boys