In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Voordat we donderdag gaan voorbeschouwen op de wedstrijd van aankomende zaterdag tegen Achilles’29, eerst nog de man van de wedstrijd van afgelopen zaterdag. Luc Dielhof is verkozen tot man van de wedstrijd bij het duel Rijsoord- Jodan Boys.

Terug na blessureleed

Vorig seizoen kampte de jonge Dielhof met een langdurige blessure. Dit seizoen is hij fit en laat hij zien een echte versterking te zijn voor Jodan Boys 1. De aanvallende middenvelder was zaterdag erg actief en de meest gevaarlijke speler aan Jodan Boys zijde. mooi dat een vrucht van onze jeugdopleiding zich zo manifesteert in ons eerste.

 

Juwelier Van Deth, gevestigd op het adres Korte Groenendaal 11 – 13 te Gouda, participeert al een groot aantal jaren in de Company Club.
Daarnaast stellen zij jaarlijks de trofee in de vorm van een zilveren schoen ter beschikking aan de beste voetballer van Jodan Boys.

Bij iedere wedstrijd van ons 1e elftal worden er punten gegeven in het kader van de Van Deth Trofee. De uiteindelijke winnaar aan het einde van het seizoen ontvangt de Zilveren Van Deth Schoen.

Jodan Boys – ARC               Dirk Pieter Rietveld

Smitshoek – Jodan Boys    Adil Akanioui

Jodan Boys – Capelle          Vlatko Lazic