In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Aankomende zaterdag reizen we af naar Ridderkerk om het op te nemen tegen Rijsoord. ‘De Kraaien’ zijn geen onbekende van Jodan Boys, in het verleden speelden beide ploegen regelmatig tegen elkaar. De laatste keer dat beide ploegen tegenover elkaar stonden was in het najaar van 2019. Jodan Boys won die wedstrijd nipt met 2-1. Jordi Tuithof en Michel Verkaik zorgden voor de Goudse doelpunten.

 

Oktober 2019 Michel Verkaik schiet zes minuten voor tijd  de winnende treffer binnen. 

Einde aan reeks

Aankomende zaterdag zal de ploeg van Clemens Bastiaansen de eerste punten thuis willen houden. De Ridderkerkers kennen een wat tegenvallend begin. Na drie wedstrijden bivakkeert de ploeg op de laatste plaats. Het door blessures geplaagde Rijsoord, moest de afgelopen wedstrijden de meerdere erkennen in SC Feyenoord, Poortugaal. Afgelopen week bleek FC Rijnvogels te sterk. Rijsoord zal zaterdag gebrand zijn om de overwinning te behalen. Jodan Boys is dus gewaarschuwd.

Belonen

Jodan Boys had zich de start van de competitie misschien ook wat anders voorgesteld. Na drie wedstrijden heeft Jodan Boys evenveel punten, terwijl het er ook zomaar een paar meer hadden kunnen zijn. In de verloren wedstrijden tegen ARC en Capelle speelde Jodan Boys leuk mee, maar bleek het niet effectief genoeg. Waar Jodan Boys de kansen niet wist te benutten, wisten de tegenstanders dit wel te doen. Dus we kunnen concluderen dat het spel dat Jodan Boys in de eerste drie wedstrijden tegen sterke tegenstanders liet zien hoopgevend was, maar dat de kansen benut moeten gaan worden. Laten we daar zaterdag mee beginnen.

El Idrissi weet zich los te wurmen in de wedstrijd tegen Capelle, 

Komt allen

Het belooft een mooie wedstrijd te worden in Ridderkerk. Twee ploegen die azen op revanche. Laten we hopen dat onze jongens de drie punten mee terug de bus innemen. Uw aanwezigheid en support kan net dat laatste zetje in de goede richting zijn. Komt allen. Tot zaterdag.

De wedstrijd begint om 14.30 uur en staat onder leiding van de heer G.H.A. Stevens

 

FORZA Jodan Boys