In Nieuws Vrouwen, Uncategorized

JodanBoys VR2 houd stand tegen SV.Den Hoorn 0-0

Vandaag stond de tweede bekerwedstrijd voor de deur tegen SV Den Hoorn VR1. Zij spelen tweede klasse. De wedstrijd was verplaatst van 16:15 uur naar 12:45. De dames waren op tijd op Sportcomplex van Jodan Boys voor de bespreking van Ard en daar werd de dames verteld wat er van ze verwacht werd. Ook dat deze tegenstander anders zou spelen als de vorige tegenstander. Vandaag speelde we op veld 3 en dat is wel lekker een keer op gewoon gras. De dames gingen zich omkleden en waren op tijd voor de warming-up.

Demi, Shakira, Naomi

De scheidsrechter kwam het veld op voor aanvang van de wedstrijd. Den Hoorn won de toss en mocht de aftrap nemen. Ze namen vanaf het begin van de wedstrijd het initiatief in handen en zette hoog druk op onze dames. Zo kregen ze kansen die er gelukkig niet in wilde. Onze dames kregen de bal en zette druk naar de tegenstander zodat we op hun helft speelde. We waren gelijkwaardig aan elkaar.

Van beide kanten kregen we best wel kansen maar die wilde er echt niet in. Zo kregen Romy en Bijoux de kans om onze dames op voorsprong te zetten, maar helaas ging deze bal over. Ook kreeg Den Hoorn in de eerste helft de kans om te scoren, maar gelukkig redde Esmee meerdere kansen.

Zo gingen we de rust in met een 0-0. In de rust werd de dames verteld wat er goed en fout ging en dat we niet onnodig balverlies moesten lijden. Zo werden Demi, Shakira en Naomi in het veld gebracht voor Bijoux, Eline en Lotte J.. De scheidsrechter kwam weer op het veld en floot voor aanvang van de tweede helft. Onze dames mochten de aftrap nemen en zette gingen gelijk de combinatie aan. Er werd goed gecombineerd zodat wij kansen kregen op een voorsprong maar dat wilde maar niet lukken. We bleven druk zetten op onze tegenstander.

Romy had de bal en werd voor de zestien meter neergehaald. Wij kregen een vrije trap! Romy ging achter de bal staan en schoot op het doel, maar de keepster stond op de goede plaats en had de bal na een mooie redding. Ook kreeg Den Hoorn kansen door dat onze dames net iets te laat waren, maar Esmee had gelukkig iedere keer de bal. De bal wilde er vandaag aan beide kanten niet in.

In de 80ste minuut kregen we weer de bal en net randje zestien, weer probeerde Romy de bal in het net te schoppen en ja hoor daar stond ze weer de keepster van Den Hoorn en pakte de bal. Zo werd de tijd uitgespeeld en je zag dat den Hoorn meer druk ging zetten en meer kansen kregen, want die wilde met de winst vertrekken. Maar daar wilde onze dames niet aan en bleven verdedigen. We moesten nog één minuut spelen en Den Hoorn kreeg de bal en schoot van afstand op de bovenlat en ging er gelukkig niet in. Zodat we deze middag met een gelijk spel eindigde (0-0). Met nog één bekerwedstrijd te gaan staan we met 4 punten bovenaan gevolgd door SV.Den Hoorn

Op naar de laatste bekerwedstrijd en dat is op Sportcomplex Jodan Boys a.s. zaterdag 18 september om 14:30 uur tegen VVOR VR1.Komt allen kijken

Zo is Jodan Boys VR2 op zoek naar een sponsor voor dit sportieve team, zou U dat willen zijn laat het ons dan weten?