In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Wat een heerlijke drukte weer op veld 1 afgelopen woensdag om 16 uur. Veel jeugdige voetballertjes en voetbalsters konden niet wachten om te beginnen. De ING-league is uit de startblokken en hebben vandaag hun eerste training gehad. Wat een energie, lol, en gretigheid om nóg beter te leren voetballen zeg!

Onder leiding van

Onder begeleiding van enthousiaste en geduldige ouders werd er in verschillende groepjes getraind. De inhoud van de training was van tevoren uitgedacht door Hoofd Opleidingen, Patrick Verwei.Uiteraard waren ook de ING-coördinatoren Nick van der Ploeg  en Cherrish Teunissen (zie foto) van de partij. Nick had vandaag de focus op de trainingen, benodigde materialen klaarzetten, start en sluit met alle voetballers (zowel meiden als jongens natuurlijk), en de nieuwbakken trainers van ondersteuning voorzien als dat wenselijk was.

Cherrish stond klaar om alle voetballers en ouders op te vangen op het complex, de weg te wijzen en alle vragen te beantwoorden. Leuk om zo kennis met elkaar te maken natuurlijk.

Zaterdag de mooiste dag van de week

Aanstaande zaterdag om 8.15 uur spelen de kinderen uit de ING-league hun eerste wedstrijden. In spiksplinternieuwe tenues wel te verstaan. Het belooft mooi weer te worden, en verse koffie regelen wij. Tot zaterdag!

FORZA Jodan Boys