In Nieuws, Nieuws Junioren, Nieuws Kabouter, Nieuws Pupillen

De kop is er af. De eerste wedstrijden zijn gespeeld en de jeugd traint dat het een lieve lust is. Fijn dat het allemaal weer mogelijk is.

Informatieavonden

Afgelopen weken stonden de informatieavonden voor ouders en/of verzorgers van de onderbouw van de jeugd op het programma. Naast het het ontmoeten van andere ouders/verzorgers van kinderen uit het team, werd er tijdens deze avonden onder andere  meer over de vereniging verteld en over de vrijwilligersregeling.

Wij zijn blij met de goede opkomst. Het is mooi om te zien dat zoveel mensen zich betrokken voelen bij de club en dat steeds meer mensen zich realiseren dat een voetbalclub alleen kan draaien als iedereen zijn of haar steentje bijdraagt.

We bedanken iedereen die een bijdrage hebben geleverd in de organisatie van de informatieavonden.

Op naar een mooi voetbalseizoen!