In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Zaterdag staat de tweede thuiswedstrijd van de competitie op het programma,  we ontvangen vv Capelle. Twee weken geleden werd het seizoen afgetrapt tegen ARC. Ondanks de nederlaag was het heerlijk om elkaar weer te ontmoeten langs de lijn, in de kantine en in het sponsorhome. Een mooie start van een nieuw voetbalseizoen, waarbij we hopen dat alles weer zo verloopt als ‘vroeger’.

Sterk

Capelle heeft zich dit seizoen zodanig versterkt dat het waarschijnlijk in de top van de hoofdklasse mee zal gaan doen. De Slotbewoners hebben een uitgebalanceerde selectie met een goede mix van jong en oud en kwalitatief goede spelers die hun sporen in het (betaald) voetbal hebben verdiend. Capelle begon goed aan de competitie. In de altijd lastige uitwedstrijd werd ’s-Gravenzande met 2-3 verslagen. De ploeg van Ralph Kalkman speelde vorige week met 0-0 gelijk tegen Zwaluwen. Om zich bovenin te handhaven zal Capelle vandaag gebrand zijn om de drie punten uit Gouda mee  te nemen naar sportpark ’t Slot.

Dirk Pieter Rietveld in actie tegen ARC. de verdediger vormt een ijzersterk duo met aanvoerder Roald Heerkens.

Knap herstel

Jodan Boys herstelde zich vorige week voor de 1-0 nederlaag tegen ARC. Uit bij Smitshoek speelde de ploeg van Leen van Steensel een goede wedstrijd. Jodan Boys speelde met het hart, streed voor elke meter en won uiteindelijk dik verdiend met 1-3. Het was mooi om te zien dat de jeugdopleiding van Jodan Boys zijn vruchten afwerpt. In Barendrecht maakte twee jeugdexponenten hun debuut. Luc Dielhof voor het eerst in de basis en Stan Griffioen voor het eerst een invalbeurt bij het eerste.

Laten we hopen dat we net als vorige week ook weer veel kunnen juichen!

Maar één zwaluw maakt nog geen zomer. Zaterdag zal Jodan Boys alles uit de kast moeten halen om het Capelle lastig te maken. Wie er uiteindelijk met de punten vandoor gaat weten we aan het eind van zaterdagmiddag. Wij wensen iedereen een sportieve wedstrijd toe. Scheidsrechter is de heer J.A.C. van Dongen

FORZA Jodan Boys