In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Ook dit jaar wordt er na elke wedstrijd een man of the match gekozen. Afgelopen zaterdag waren er veel spelers die in aanmerking kwamen voor de eervolle titel. De technische staf heeft gekozen voor een speler die na een aantal omzwervingen weer terug is bij Jodan Boys:

Adil Akanioui

Onze rappe aanvaller speelde zaterdag een ijzersterke wedstrijd tegen Smitshoek. Adil stond aan de basis van de 0-1 en schoot in de tweede helft op mooie wijze de 1-3 binnen. Daarnaast nam hij met zijn enthousiasme en geestdrift het team op sleeptouw. Adil gefeliciteerd met deze uitverkiezing.

Juwelier Van Deth, gevestigd op het adres Korte Groenendaal 11 – 13 te Gouda, participeert al een groot aantal jaren in de Company Club. 

Daarnaast stellen zij jaarlijks de trofee in de vorm van een zilveren schoen ter beschikking aan de beste voetballer van Jodan Boys.

Bij iedere wedstrijd van ons 1e elftal worden er punten gegeven in het kader van de Van Deth Trofee. De uiteindelijke winnaar aan het einde van het seizoen ontvangt de Zilveren Van Deth Schoen.