In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Jodan Boys neemt het aankomende zaterdag op tegen Smitshoek. De ploeg van Edwin de Koning begon uitstekend aan de competitie. In Veen,  tegen Achilles Veen, werd vorige week met 1-2 gewonnen. De Brabantse ploeg wordt door velen gezien als gedoodverfde titelkandidaat, dus een hele knappe prestatie van Smitshoek en de overwinning was nog verdiend ook.

Nieuwkomers: 

Aan de hand van twee nieuwkomers Luigi Bruins en Hermon Tekleab swingde de ploeg van de Koning vorige week dus naar de overwinning. Bruins die de na zijn profcarrière voor Smitshoek koos, is niet van plan af te bouwen, maar wil nog een mooie periode meemaken in Barendrecht. Het mag gezegd met Esajas en Fernandez voorin en aangevuld met jongens die het klappen van de zweep kennen staat er een goed voetballend team.

Eerste punten? 

Jodan Boys verloor vorige week met 0-1 van ARC. Beide ploegen waren erg aan elkaar gewaagd, echter trokken de Alphenaren aan het langste eind. Desondanks kijkt trainer Leen van Steensel met vertrouwen naar de wedstrijd tegen Smitshoek. Er is van de week hard en gretig getraind. Steeds meer jongens komen terug van blessures. De Gouwenaars willen zaterdag hun eerste punten gaan halen tegen Smitshoek.

De wedstrijd begint om 14.30 uur en staat onder leiding van de heer R. Groenewegen. Bent u erbij?

FORZA Jodan Boys