In Nieuws

Nu we weer gaan voetballen een aantal regels die belangrijk zijn in acht te nemen:

Kleedkamers

De kleedkamers zijn zaterdag weer open. We houden het systeem aan zoals we ook in het begin van de Corona periode deden. De kleedkamers zijn open, zoek met je team een lege kleedkamer en kleed je om. Na het omkleden verlaat je de kleedkamer en neem je je spullen, zoals tassen mee naar het veld (de kleedkamer is dan weer leeg en beschikbaar voor een volgend team) na de wedstrijd zoek je opnieuw een lege kleedkamer op. Voor vrouwen en meisjes zijn aparte kleedkamers beschikbaar.

Terras en horeca

Onder voorwaarden mogen het terras en de kantine weer open en eindelijk kunnen we na de wedstrijd weer een drankje nuttigen en even gezellig napraten. Hieraan zijn wel wat regels verbonden en we willen jullie verzoeken hier zelf ook goed op te letten zodat we geen politie hoeven te spelen. De regels zijn eenvoudig en net als in de horeca goed uit te voeren. Waar moet je rekening mee houden:

  • In de kantine zijn vijftig zitplaatsen beschikbaar. Mocht je de kantine binnen gaan dan moet jij je vooraf registreren.
  • We organiseren zowel binnen als buiten (als het weer het toelaat) zitplekken. Je bent dus verplicht om aan tafel of op een bierbank plaats te nemen (niet staan)
  • Aan een tafel mogen maximaal vier mensen zitten. Hoewel dit met een team wat lastiger is willen we jullie vragen niet met stoelen of tafels te schuiven
  • We creëren zoveel mogelijk zitplekken maar het kan voorkomen dat alle plekken bezet zijn. Heb dan even geduld, het verloop is best groot er komt vanzelf een plek beschikbaar. VOL=VOL

Langs de lijn en op de  tribune

  • Langs de lijn houden we anderhalve meter afstand van elkaar.
  • Op de tribune mag men zitten met dezelfde anderhalve meter afstand

 

Alle basismaatregelen blijven onveranderd gelden. Blijf voorzichtig en houd afstand waar mogelijk.

Heb je nog vragen, opmerkingen of twijfels, schroom niet en stuur ons een mail corona@cvvdejodanboys.nl