In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Eindelijk, daar zijn we weer. Wat hebben we het voetbal gemist, wat hebben we de club gemist, wat hebben wij elkaar gemist. Zaterdag  mogen we echt genieten. Na zoveel maanden zonder voetbal, gaat de competitie dan weer echt beginnen. De afgelopen weken hebben zoveel vrijwilligers zich ingezet om het complex weer klaar te maken, schilderwerk te verrichten, hoveniersklussen te doen, veldonderhoud plegen, gebouwen schoonmaken, te veel om op te noemen. Daarnaast is ervoor gezorgd dat elk team weer over de juiste trainingsmaterialen beschikt en dat is een klus! Heel hartelijk dank voor ieders inzet. Jullie zijn onmisbaar!

ARC

Wat is het ook weer heerlijk om weer ouderwets te kunnen voorbeschouwen. We ontvangen zaterdag gelijk een mooie sterke regiogenoot in ARC. De ploeg van Mark Evers zal dit jaar bovenin mee willen doen. Evers sleutelt al jaren aan zijn selectie. Jonge jongens breken door en gerichte versterkingen worden gehaald. ‘Onze ‘ eigen  Jordi Tuithof maakte de overstap naar de rood zwarte brigade. De Alphenaren zagen Huib Oversloot terugkomen van IJsselmeervogels. ARC heeft een goede voorbereiding achter de rug en komt met een fitte selectie naar Gouda. De Alphenaren zullen zich in dit eerste competitieduel  willen revancheren voor de 5-0 nederlaag van vorig jaar. Stefan den Horder was vorig jaar de grote man aan de kant van Jodan Boys. Met een heuse hattrick had de oud-spits van ARC een groot aandeel in de schitterende overwinning op sportpark Oosterwei. 

Jodan Boys

Jodan Boys heeft na een wat lastige voorbereiding weer wat kleur op de wangen. De selectie van trainer Leen van Steensel kampte de afgelopen weken met blessureleed, gelukkig zijn de meeste jongens op tijd hersteld. Vorige week sloot Jodan Boys de voorbereiding goed af  in de wedstrijd tegen Heinenoord. De ploeg creëerde veel kansen en gaf zelf bijna niks weg tegen de eersteklasser. Uiteindelijk werd de wedstrijd met 0-3 gewonnen. Jodan Boys kan net als ARC de wedstrijd van vandaag met vertrouwen tegemoet gaan. Na tien maanden en vijftien dagen  (Quick Boys uit voor de beker) heeft trainer Leen van Steensel weer zin om zijn ploeg aan het werk te zien. 

Laten we bovenal genieten van het feit dat we er weer zijn Gouwenaren, Alphenaren en andere belangstellenden met elkaar om het veld naar een mooie pot voetbal kijken. Wat hebben we dat gemist. 

De wedstrijd staat  onder leiding van de heer J.I.R. Nelissen en begint op de gebruikelijke tijd van 14.30 uur

FORZA Jodan Boys

Coronamaatregelen

Iedereen is zaterdag welkom bij de wedstrijd, mits de anderhalve meter gehandhaafd kan worden langs de lijn. Op de tribune mag men zitten maar op anderhalve meter afstand van elkaar.

Bij bezoek aan de kantine moet men zich registreren en plaatsnemen op een barkruk of stoel. Maximaal aantal bezoekers binnen in de kantine is vijftig personen

Onze stewards zullen opletten of de coronamaatregelen worden nageleefd. Laten we ons er met elkaar aan houden en een gezellige middag van maken