In Nieuws, Nieuws Vrijwilligerscommissie, Uncategorized

Geachte leden en ouders,

 

De Vrijwilligerscommissie gaat het dit jaar over een ander boeg gooien, daar waar het de invulling van de bar- en commissiekamer-diensten in de Dug Inn en het Sponsorhome betreft.

 

Het is de bedoeling dat die diensten komende seizoen in de vorm van teamtaken verricht gaan worden, zodat spelers en ouders met elkaar per team verantwoordelijk worden voor de invulling van de diensten op bepaalde tijdstippen. Alle betrokkenen zullen daar binnenkort uitgebreid over bericht worden.

Het systeem van teamtaken gaat in in het weekend van 4 september a.s. Omdat de competitie voor de A-selectie al begint op zaterdag 28 augustus met een thuiswedstrijd tegen ARC, zijn we voor die dag nog op zoek naar vrijwilligers voor de bar- en commissiekamerdiensten. Mensen die die dag een stapje extra willen zetten zijn welkom om zich hiervoor te melden bij de beheerder Minne van der Hooft (beheerder@cvvdejodanboys.nl).

Daarnaast hebben de dames die elke thuiswedstrijd de bestuurskamer bemensen te kennen gegeven dat zij daarmee willen gaan stoppen. Daarom zijn we ook op zoek naar enkele vrijwilligers die bij elke thuiswedstrijd (dat is dus 1 keer per 2 weken) de drankjes en de hapjes willen verzorgen voor ons bestuur en het bestuur van de tegenpartij. Het betreft hier een ‘dienst’ van 13.00 tot 17.00 uur.

Mocht u hiervoor belangstelling hebben, dan kunt u zich hiervoor ook melden bij onze beheerder. Bij voorbaat dank. Met vriendelijke groet,

 

Theo Vogelzang, secretaris.