In Nieuws

Dit seizoen lanceren we iets nieuws bij Jodan Boys. JOY, het netwerk voor ondernemende jonge leden, sponsors en vrijwilligers van onze vereniging. Ben jij tussen de 20 en 40 jaar oud en wil je graag op een laagdrempelige manier een positieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van onze mooie club? Lees dan verder en meld je aan!

Waarom JOY?

We barsten bij Jodan Boys van het talent. Niet alleen op het veld, maar zeker ook daarbuiten. Toch worden op dit moment nog niet al die talenten optimaal benut. We kunnen ons ook best voorstellen dat een bestuurs- of commissiefunctie voor sommige mensen teveel gevraagd is in hun toch al drukke bestaan. Om de betrokkenheid van de grote groep leden, sponsors en vrijwilligers tussen de 20 en 40 jaar bij de ontwikkeling van de club te vergroten is JOY in het leven geroepen. Want het is natuurlijk zonde als we al het organisatorische, commerciële, financiële en creatieve talent van deze doelgroep onbenut laten.

Wat doet JOY?

Zes keer per jaar komen de leden van JOY op vrijdagavond bij elkaar in de Dug-Inn. Tijdens de bijeenkomsten ga je met andere enthousiaste jonge mensen aan de slag met een thema dat belangrijk is voor de toekomst van onze vereniging. Denk bijvoorbeeld aan de eisen die we stellen aan onze accommodatie in de toekomst, manieren om de sponsorinkomsten te vergroten of het organiseren van events die bijdragen aan het vergroten van de clubliefde. Iedere JOY bijeenkomst eindigt met een gezellige netwerkborrel, waarin je je clubgenoten onder het genot van een hapje en drankje nog beter kunt leren kennen. Tijdens de eerste bijeenkomst op vrijdagavond 3 september stellen we met elkaar de agenda vast voor de thema’s die we later in het seizoen gaan bespreken met elkaar. We zorgen dat iedere bijeenkomst minimaal één concreet idee oplevert dat we kunnen presenteren aan het bestuur van de vereniging. Verder gaan we jaarlijks een keer met elkaar op stap voor een inspirerend uitje. Want, zoals de naam al doet vermoeden, staat plezier voorop binnen JOY.

Iets voor jou?

 • Je bent bereid om een positieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van Jodan Boys
 • Je bent lid, sponsor en/of vrijwilliger bij Jodan Boys
 • Je kunt en wilt regelmatig (50% of vaker) aanwezig zijn bij bijeenkomsten van JOY
 • Je bent minimaal 18 jaar oud
Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Meld je dan snel aan via het aanmeldformulier. Deelname is overigens gratis.
Jaarplanning
Noteer de volgende data alvast in je agenda.
 • Vrijdag 3 september ’21
 • Vrijdag 29 oktober ’21
 • Vrijdag 10 december ’21
 • Vrijdag 21 januari ’22
 • Vrijdag 11 maart ’22
 • Vrijdag 20 mei ‘22
 • JOY on tour (datum nader te bepalen)

Ambassadeurs

We zijn blij en trots dat 6 ondernemende jonge Jodan Boys zich nog voor de officiële lancering bereid hebben getoond om te fungeren als ambassadeur voor JOY. Het gaat om Carolien Noorlander, Xavier Pocorni, Jelmer Bax, Marco van Beek, Dirk Rietveld en Karel van den Heuvel. Je kunt bij hen ook terecht als je vragen hebt of meer wilt weten over JOY.

Hopelijk tot vrijdagavond 3 september. De inloop is tussen 19.00 en 19.15 uur. Vergeet je niet vooraf aan te melden!

JOY aanmeldingsformulier

Aanmelding 2021

Vul hier je voor- en achternaam in
Rol binnen Jodan Boys(Vereist)
Meer keuzes mogelijk
Vul hier je mobiele nummer in
Vul hier je e-mailadres in
Vul hier optioneel je studie- of opleidingsrichting in
Vul hier optioneel je huidige functie in
Wat zou je het liefste bij of voor Jodan Boys willen bereiken in de komende jaren?
Wat baart jou het meeste zorgen bij of voor Jodan Boys in de komende jaren?
Gebruik gegevens(Vereist)