In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Jodan Boys 1 heeft de eerste periode van de lange voorbereiding afgesloten. Naast de trainingen werden er drie thuiswedstrijden gespeeld met wisselend resultaat. Tegen FC Lisse werd een overwinning behaald, daar tegenover staan verliespartijen tegen RVVH en DONK, maar dat is inherent aan een voorbereidingsperiode.

 

Toewerken naar 28 augustus: De start van de competitie

Na dit drieluik speelt Jodan Boys de komende twee weken geen wedstrijden. Veel jongens zijn al op vakantie of gaan in deze periode weg. De wedstrijdencyclus wordt weer hervat op 31 juli. Jodan Boys zal vanaf die datum twee wedstrijden in de week spelen.

Het resterende oefenprogramma ziet er als volgt uit:

31 juli           14:00 uur           UNITAS- Jodan Boys

3 augustus  19:30 uur            ASWH – Jodan Boys

7 augustus   14.30 uur           Hoogland – Jodan Boys (trainingsweekend)

10 augustus 20:15 uur           TOGB – Jodan Boys

14 augustus 14:30 uur            XerxesDZB – Jodan Boys

17 augustus 20:15 uur             Jodan Boys – VOC

21 augustus 13:45 uur             Heinenoord – Jodan Boys