In Junioren, Nieuws, Nieuws VR 1, Nieuws Vrouwen

Volgend seizoen zijn er een aantal vacatures in onze jeugdopleiding, bij zowel de meisjes als de jongens:

Allereerst is er een vacature in de  MO19-01 ontstaan, uitkomend in de hoofdklasse. Wil jij onderdeel uitmaken van onze bruisende meiden en vrouwenafdeling, waar opleiding en prestatie hand in hand gaan?  Lees dan snel verder.

Jeugdopleiding Jodan Boys

CVV de Jodan Boys staat bekend als een vereniging waar de leden zich met plezier en in een vertrouwde, veilige omgeving kunnen ontwikkelen.

Het vrouwenvoetbal heeft  een belangrijke plek binnen Jodan Boys. De afgelopen jaren is er hard gewerkt om een goede structuur neer te zetten. De ingeslagen weg begint zijn vruchten af te werpen. Steeds meer meisjes en vrouwen worden lid van onze vereniging. Als gevolg hiervan kunnen we ook steeds meer meiden- en vrouwenteams maken.

Waar zijn wij naar op zoek?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste trainer, die als motivator onze meiden beter kan maken. Het is een pré als je ervaring hebt in het vrouwenvoetbal, maar het is geen vereiste.

De lichting meiden van de MO19-1 is een talentvolle groep, dit team geldt dan ook als een opleidingselftal voor onze VR 1.

Ben jij diegene die het leuk vindt om met deze talentvolle, leergierige speelsters te werken en een bijdrage te leveren aan hun ontwikkeling?

Neem dan contact op met Johan Kortleven: verenigingszaken@cvvdejodanboys.nl; 06-22972015

Daarnaast zijn we op zoek naar:

  • Een assistent-trainer/stagiair voor JO15-1
  • Een trainer en assistent-trainer voor JO15-2
  • Een assistent-trainer/stagiair voor JO13-1

Wat bieden we jou? 

  • Een prettige werkomgeving en goede faciliteiten

Heb je interesse?

  • Neem dan contact op met Mario Vitale (06-23998781)