In Junioren, Nieuws, Nieuws Pupillen

Bedankt voor jullie energie, inzet en begeleiding van trainingen en wedstrijden afgelopen seizoen. Dit zorgt ervoor dat de leden van onze mooie club kunnen trainen en zeker in afgelopen jaar is dit genieten geweest voor de kinderen! Het is heel  bijzonder dat jullie ondanks alle beperkingen er het afgelopen jaar in weer en wind waren.                  DANK DAARVOOR

Inventarisatie

Een groot onderdeel van een succesvolle training is uiteraard het sportmateriaal. We hebben eerder een inventarisatie gedaan binnen de club wat ons een goed beeld gaf wat er allemaal in de lockers zat. Vanaf de week van 5 juli doen we nogmaals een inventarisatie en vullen we aan waar dat nodig is. Voor komend seizoen zorgen we ervoor dat ieder team genoeg ballen, dopjes, hesjes en een waterzak + spons ter beschikking heeft.

Trainers

Wij verwachten iedere trainer op 5 of 6 juli van 19:00 – 21:00 op de club om materiaal wat jullie nog thuis hebben liggen in te leveren en langs te komen voor een inventarisatie van de sleutels die jullie in bezit hebben. Daarnaast moeten de trainers die stoppen langskomen om hun trainerskleding in te leveren. Zodat deze volgend seizoen ter beschikking kunnen stellen aan nieuwe trainers.

Eigen materiaal

Tot slot willen wij verzoeken om uiterlijk 6 juli eigen materiaal uit de lockers tijdelijk even thuis te stallen. Dit zodat wij ervan uit kunnen gaan dat alles wat er tijdens de inventarisatie in de lockers zit ook van Jodan Boys is.