In Nieuws

In tegenstelling tot voorgaande jaren blijven we deze zomer deels gewoon open om lekker te kunnen voetballen. Daarnaast zijn het terras en de horeca op gezette tijden open. We hebben hiervoor een basisrooster op gesteld. Als je buiten dit rooster iets wilt organiseren, een training, een wedstrijd een BBQ met je team of iets dergelijks dan gelden er twee eenvoudige regels

  • Meld voetbalactiviteiten altijd bij de wedstrijdsecretaris. Het aantal velden is beperkt vanwege het onderhoud van de velden. Hou er rekening mee dat er al flink wat activiteiten zijn gepland en voorkom teleurstelling. Stuur op tijd een mail naar wedstrijdsecretaris@cvvdejodanboys.nl  Er kan dan zorgvuldig worden gepland. Organiseer zelf dat het terrein wordt geopend.
  • De horeca is op gezette tijden open maar ook regelmatig gesloten (zie schema). Wil je iets organiseren neem dan contact op met beheerder@cvvdejodanboys.nl. Minne en Ron nemen dan contact met je op.

Het basisrooster start op 1 juli en eindigt op 22 augustus:

 

Selectie:

De selectie traint gedurende de zomer op verschillende momenten en speelt diverse oefenwedstrijden (uit en thuis). Hou de website in de gaten voor meer informatie.

Senioren:

De senioren hebben de mogelijkheid om op woensdagavond en zaterdagmiddag te trainen (zomer voetbal). Voor de senioren worden nog twee specifieke activiteiten georganiseerd. Op 3 juli wordt een voetvolley toernooi georganiseerd en op 10 juli een afsluitend 7*7 toernooi. Hou de website in de gaten voor meer informatie.

Jeugd

De activiteiten voor de jeugd starten weer op 23 augustus