In Nieuws, Nieuws Sponsorcommissie

Jodan Boys is verheugd mee te kunnen delen dat het contract met Sporthuis.nl en Deventrade BV met vier jaar is verlengd. Jodan Boys zal tijdens de contractperiode in Hummel kleding blijven voetballen.

Goede samenwerking

Sinds 2015 is  Sporthuis.nl (voorheen GoSport) de leverancier van kleding en andere sport gerelateerde materialen. Het contract met beide partijen liep dit seizoen af. Rob de Jong en Rob den Boon van commerciële zaken, hebben vervolgens de markt uitvoerig verkend en kwamen eensgezind tot de conclusie dat we in  Sporthuis.nl en Deventrade BV  heel erg goede partners hebben. Toen vervolgens  Sporthuis.nl en Deventrade BV een goede aanbieding deden, waren alle partijen blij om de samenwerking met nog eens vier jaar te continueren.

Heugelijk feit

Afgelopen dinsdag 22 juni werden de  nieuwe contracten  getekend in het bijzijn van Vincent Goes (Sporthuis.nl) en Jasper Groeneveld (Deventrade BV). Namens Jodan Boys waren voorzitter Marco Kastelein, Rob de Jong en Rob den Boon aanwezig om op dit heugelijke feit te proosten.

Online winkelen

De winkel van Sporthuis.nl is  gevestigd aan de Rijnstraat 50, 3441 BV in Woerden. Sporthuis.nl heeft geen fysieke winkel in Gouda, maar de verkoop van kleding via de webshop gaat goed. Negentig procent van alle aankopen wordt online gedaan.

Naast het online winkelen zullen er in het nieuwe seizoen ook pasdagen op de club worden georganiseerd. Houd daarvoor de website in de gaten.

Voor online bestellingen klink op de link