In Nieuws

In de goed bezochte Algemene Ledenvergadering van 22 juni jl. is afscheid  genomen van scheidende bestuursleden Rob de Jong en Ruud Straver en communicatieadviseur Peter Fasol.

Ruud Straver zat maar liefst  twaalf jaar in bestuur. Ruud bekleedde de functie van algemene zaken. We kennen Ruud allemaal als de man  van de stewards en de EHBO ploeg. Daarnaast onderhield hij contacten met Sportpunt Gouda. Ruud  is een echte duizendpoot die veel tijd in de club heeft gestopt. Ruud stopt met het bestuur, maar blijft gelukkig wel actief bij Jodan Boys.

Rob de Jong nam afscheid als  vice-voorzitter. Marco Kastelein bedankte Rob voor zijn rol als sparringspartner. Daarnaast was Rob ook nauw betrokken met de contacten met Sporthuis.nl en Deventrade BV. Vorig jaar is er onder leiding van Rob een grote investering gedaan met de in gebruik name van de teamlockers. Net als Ruud stopt Rob met zijn bestuursfunctie, maar blijft hij actief op de club als lid van de sponsorcommissie.

Peter Fasol nam een aantal jaar geleden de rol van communicatieadviseur van het bestuur over van Nathalie Koopman. In zijn rol heeft Peter zich  intensief bezig gehouden met het vrouwenontwikkeltraject van de KNVB. Daarnaast bracht hij de vereniging periodiek op de hoogte van de laatste stand van zaken via de nieuwsbrief.