In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

In het verleden zal er niet vaak zo naar een oefenwedstrijd zijn uitgezien als naar het vriendschappelijke treffen tegen FC Lisse van aankomende zaterdag.  We mogen weer! Wat een goed nieuws is dat. Eigenlijk zou daar de hele voorbeschouwing mee volstaan, want  wat hebben we het allemaal gemist. Zesentwintig  september was de laatste keer dat Jodan Boys 1 voor publiek speelde. In eigen huis werd een mooie zege geboekt op ARC. Twee weken later, op tien oktober was er geen publiek meer welkom en werd Achilles’29 met 1-0 verslagen.  Daarna volgde er een hele lange periode geen voetbal. De kantine bleef leeg, de kleedkamers maakten een desolate indruk, de vlaggen hingen er slap bij in de mast. De reuring van de doordeweekse trainingen verdween. De gezelligheid van de zaterdag op het Jodan Boys veld maakte plaats voor verplichte uitjes naar de markt en dat allemaal op anderhalve meter afstand.  Het was moeilijk om een glimp licht aan het einde van de tunnel te ontwaren.

 

Yassire Hamdani, terug op het oude nest, ziet dat Roald zich niet in de luren laten leggen door Stefan. 

Dank

Gelukkig waren daar de vele, vele vrijwilligers die probeerden zo goed en zo kwaad als het ging het verenigingsleven levend te houden. Dank gaat uit naar alle mensen die zich zo hebben ingezet de afgelopen maanden: sponsoren, trainers, leiders, commissieleden, bestuursleden, spelers, speelsters, het coronateam en ouders.  We hebben er het beste van gemaakt met elkaar. Maar wat is het fijn dat het erop lijkt dat alles weer een beetje normaal gaat worden. Dat op termijn de deuren van de kantine weer opengaan. Dat het terras weer wordt gevuld en nog belangrijker, dat we weer langs de lijn kunnen staan. Alles natuurlijk wel op de inmiddels gebruikelijke anderhalve meter.

We kijken uit naar de rushes van Bradley langs de zijlijn!

Eindelijk

Ja zaterdag is het dus zover. Jodan Boys neemt het op tegen derdedivisionist FC Lisse. De ploeg uit de bollenstreek is de eerste in een reeks van veel wedstrijden die Jodan Boys 1 deze zomer zal spelen. Leen van Steensel en Erik van Zoest hebben er voor gekozen de hele zomer door te trainen. In die periode worden er ook veel oefenmatches gespeeld. Aankomende zaterdag zullen we voor het eerst kennismaken met een aantal nieuwe gezichten in de selectie. Daarnaast zijn er ook nog heel veel vertrouwde gezichten die u zult herkennen. FC Lisse wordt getraind door oud-prof Raymond Bronkhorst. Bronkhorst speelde als amateurvoetballer met Ijsselmeervogels nog tegen Jodan Boys.

Gelukkig Mo is er ook nog steeds bij!

 

Gewoon genieten

We gaan het in deze voorbeschouwing nog niet hebben over allerlei doelstellingen en verwachtingen voor het komende seizoen, maar beperken ons bij het feit dat we gewoon heel blij zijn dat we zaterdag kunnen voetballen tegen zo’n mooie tegenstander met publiek rondom het veld. Laten we er een mooie zaterdag van maken met elkaar, waarbij we de coronaregels respecteren!!

De wedstrijd staat onder leiding van Bas Oosterlaken. Hij wordt geassisteerd door Gert Vink en Gideon Begeer! Tot zaterdag 14.30 uur!

 

FORZA Jodan Boys!!