In Uncategorized

Oproep voor vrijwilligersdiensten in de komende weken’

Geachte leden en ouders,

Vanaf zaterdag 5 juni is het nieuwe normaal weer aan de orde bij onze mooie club, in de zin dat er weer gevoetbald mag worden door de jeugd onder de 18 in het kader van de Regiocup en dat de kleedkamers en de kantine ook weer open mogen. Ook spelers en begeleiders die in vriendschappelijk clubverband tegen elkaar voetballen kunnen na afloop weer een drankje drinken in en buiten de kantine op het terras.

De club heeft de afgelopen week met veel inspanning en vereende krachten alle activiteiten opgestart die dit mogelijk maken. Daar hoort ook bij dat wij voor de komende 3 zaterdagen (12, 19 en 26 juni) op zoek zijn naar vrijwilligers, die bereid zijn om die dagen hand- en spandiensten te verrichten in de vorm van bardiensten, commissiekamerdiensten en handhavingsdiensten. Hierbij doen wij dan ook een beroep op alle leden en ouders om zich voor de komende zaterdagen te melden voor deze diensten.

Dat kan begin volgende week weer op de gebruikelijke wijze door op de site van de club het onderwerp vrijwilligerswerk aan te klikken en vervolgens in te loggen op de vrijwilligerswebsite (of klik hier). Daar kan ieder lid inloggen met zijn of haar wachtwoord en in het rooster invullen wanneer hij of zij beschikbaar is. Mocht het de 1e keer zijn dat er ingelogd wordt, dan moet je dat even aangeven en dan wordt er een wachtwoord toegestuurd. In het rooster staan de verschillende taken vermeld en ook de dagen en tijdstippen waarop ingeroosterd kan worden.

 

Voor eventuele vragen kan je terecht bij vrijwilligers@cvvdejodanboys.nl. Wij hopen dat jullie ons de komende zaterdagen uit de brand kunnen helpen en wij hopen ook dat we na de zomer al onze activiteiten weer op de gewone wijze op kunnen pakken.

Bij voorbaat dank voor jullie medewerking.

Bestuur C.V.V. de Jodan Boys