In Nieuws

De positieve Corona ontwikkelingen zorgen ervoor dat we meer ruimte hebben om activiteiten te ontwikkelen. Gelukkig, we mogen weer (een beetje). Helaas mag er nog steeds geen publiek op het terrein komen dus ouders en bezoekers, jullie moeten nog even geduld hebben.

Wat mag er wel:

We gaan echt de goede kant op al moeten we natuurlijk nog steeds wat basisregels in acht nemen. Wat gaat er gebeuren en wat mag wel en niet de komende weken?

De KNVB Regiocup

Aanstaande zaterdag trappen 33.00 jeugdteams af in de de KNVB Regiocup. Uiteraard doet Jodan Boys hier ook aan mee. Er kan weer gevoetbald worden !! Via de gebruikelijke kanalen worden de spelers door hun teamleiders uitgenodigd voor de wedstrijden. De jeugdteams in de categorieƫn t/m O17 jaar mogen dus eindelijk weer wedstrijden spelen. Vanwege de coronabeperkingen van de overheid waren al die tijd alleen trainingspartijtjes op de eigen vereniging toegestaan. Nu gaan deze teams in het kader van de KNVB Regiocup weer wedstrijden spelen tegen clubs in de buurt, liefst zelfs op fietsafstand.

Publiek

Bij Jodan Boys zijn rij-ouders welkom maar we doen een dringende verzoek aan onze gasten hier zeer verstandig mee om te gaan. Probeer een goede mix te maken van het aantal kinderen in 1 auto en het aantal rij-ouders. De richtlijn is nog steeds “geen publiek bij de wedstrijden”.

Bij uitwedstrijden check voor alle zekerheid altijd de website van de vereniging waar u naar toe gaat. De regels kunnen afwijken van het KNVB en/of Jodan Boys model.

Kleedkamers

Er mag vanaf vijf juni weer omgekleed en gedoucht worden. De kleedkamers zijn vanaf zaterdag weer open. We houden het systeem aan zoals we ook in het begin van de Corona periode deden. De kleedkamers zijn open, zoek met je team een lege kleedkamer en kleed je om. Na het omkleden verlaat je de kleedkamer en neem je je spullen, zoals tassen mee naar het veld (de kleedkamer is dan weer leeg en beschikbaar voor een volgend team) na de wedstrijd zoek je opnieuw een lege kleedkamer op. Voor vrouwen en meisjes zijn aparte kleedkamers beschikbaar.

Bij thuiswedstrijden geldt de regel max 30 minuten voor aanvang van de wedstrijd mag men het terrein op (advies: eventueel thuis al aankleden)

Voor uitwedstrijden geldt verzamelen op de parkeerplaats dus NIET binnen de hekken van Jodan Boys. Verzamel- en vertrektijd is afhankelijk van de reistijd en aanvangstijd van de wedstrijd.

Terras en horeca

Onder voorwaarden mogen het terras en de kantine weer open en eindelijk kunnen we na de wedstrijd weer een drankje nuttigen en even gezellig napraten. Hieraan zijn wel wat regels verbonden en we willen jullie verzoeken hier zelf ook goed op te letten zodat we geen politie hoeven te spelen. De regels zijn eenvoudig en net als in de horeca goed uit te voeren. Waar moet je rekening mee houden:

  • We organiseren zowel binnen als buiten (als het weer het toelaat) zitplekken. Je bent dus verplicht om aan tafel of op een bierbank plaats te nemen (niet staan)
  • Aan een tafel mogen maximaal vier mensen zitten. Hoewel dit met een team wat lastiger is willen we jullie vragen niet met stoelen of tafels te schuiven
  • We creĆ«ren zoveel mogelijk zitplekken maar het kan voorkomen dat alle plekken bezet zijn. Heb dan even geduld, het verloop is best groot er komt vanzelf een plek beschikbaar. VOL=VOL
  • Draag binnen een mondkapje tot je op je stoel zit
  • In de keuken kan een bittergarnituur worden besteld. De overige keukenactiviteiten staan deze week nog even op een laag pitje
  • ER MOGEN GEEN TOESCHOUWERS OF PUBLIEK OP HET TERREIN. HET TERRAS EN DE KANTINE ZIJN DAN OOK ALLEEN OPEN VOOR SPELERS EN BEGELEIDERS

Trainingsschema’s

Door de KNVB Regiocup en het sluiten van de grasvelden voor onderhoud is er in de komende weken bijna iedere week een nieuwe veldenschema. Lastig, maar hou dit even goed in de gaten. Er zijn voorlopig drie schema’s beschikbaar:

Klik op het schema voor een vergroting

 

Alle basismaatregelen blijven onveranderd gelden. Blijf voorzichtig en houd afstand waar mogelijk.

Heb je nog vragen, opmerkingen of twijfels, schroom niet en stuur ons een mail corona@cvvdejodanboys.nl