In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Jodan Boys neemt het aankomende dinsdag op tegen Tweededivisionist ASWH uit Hendrik-Ido-Ambacht. De Ambachters zijn al goed op dreef in de voorbereiding. ASWH speelde onder andere tegen Barendrecht (4-0 winst) en SteDoCo (0-1 winst). Jodan Boys kende de afgelopen weken wat personele problemen in verband met blessures. Trainer Leen van Steensel is blij dat er dinsdag weer gevoetbald kan worden. Mooi dat we weer minuten kunnen maken tegen een aansprekende tegenstander.

De wedstrijd begint om 19.30 uur.

Coronamaatregelen

Bezoekers van de wedstrijd dienen zich bewust te zijn van de coronaregels die gelden op het sportpark.

Gratis toegangskaarten zijn ALLEEN digitaal verkrijgbaar via de ASWH- website na registratie en gezondheidscheck. Geen kaartverkoop aan de kassa!

Klik Hier