In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Na het vertrek van Jeroen Borsboom naar DONK was Jodan Boys nog op zoek naar een aanvallende versterking. Stichting topvoetbal is blij mee te kunnen delen dat die versterking is gevonden in  Bas Siebert. Bas komt over van Rijnsburgse Boys en is negentien jaar. De, in Alphen aan de Rijn woonachtige, spits speelde in zijn jeugd bij Woubrugge en ARC. Op zeventienjarige leeftijd maakte hij de overstap naar Rijnsburgse Boys. Bij de Rijnsburgers kreeg Bas op jonge leeftijd een contract. Helaas is het niet tot een echte doorbraak gekomen in de bollenstreek. Bas is  een doelgerichte spits, die het niet schuwt vuile meters te maken en die graag de ruimtes achter de verdediging bespeelt. Bas heeft heel veel zin om zich bij Jodan Boys verder te ontwikkelen en veel speelminuten te maken.

Bas van harte welkom bij Jodan Boys

 

Blijven: Yusri el Kandoussi,  Victor Timmers, Vlatko Lazic, Michel Verkaik, Stefan den Horder, Kevin de Vries, Dirk Pieter Rietveld, Bradley el Idrissi, Tygo de Berg, Luc Dielhof, Yannick Saeijs, Mo Bellahcen, Roald Heerkens

Nieuw: Bas Siebert, Kevin Quint, Nick van der Ploeg, Yassire Hamdani, Adil Akanioui

Vertrekken:  Jordi Tuithof (ARC), Roy Rondeltap (Sportlust’46), Enzo Huntink (VVSB), Jeroen Borsboom (DONK)

Stopt: Mark Veerman