In Junioren, Nieuws, Nieuws Jeugd, Nieuws Jeugdbestuur

 

Volgend seizoen zijn er twee vacatures in onze jeugdopleiding. De trainersposten  van de  JO17-1 en JO13-1 komen vacant. Beide teams komen uit in de landelijke divisie.

Jeugdopleiding Jodan Boys

CVV de Jodan Boys staat bekend als een vereniging waar de leden zich met plezier en in een vertrouwde, veilige omgeving kunnen ontwikkelen. Jodan Boys staat op de lijst van beste voetbalopleidingen op de zestiende plaats en hier zijn wij dan ook zeer trots op. Daarnaast hebben veel jeugdspelers de afgelopen jaren de stap naar de A- selectie weten te maken. De jeugdopleiding is de levensader van de club.

In het jeugdbeleidsplan is een gezonde ambitie voor de jeugdopleiding neergelegd. Alle eerste bovenbouwteams spelen op divisie niveau.

Waar zijn wij naar op zoek?

Wij zijn op zoek naar trainers die het opleiden van spelers centraal stellen.

Voor de JO17-1 geldt dat je minimaal in het bezit moet zijn van het diploma UEFA-C. Voor de JO13-1 geldt deze vereiste (nog) niet. Uiteraard geldt hier wel voor dat je over ervaring moet beschikken en dus al training hebt gegeven aan teams die op minimaal hoofdklasse niveau hebben gespeeld.

Ben jij diegene die het leuk vindt om met technisch vaardige en leergierige spelers te werken en een bijdrage te leveren aan hun ontwikkeling?

Neem dan contact op met Mario Vitale, tel. 06-23 99 87 81