In Nieuws, Nieuws ING League, Nieuws Jeugd, Nieuws Jeugdbestuur, Nieuws JO10-1, Nieuws JO10-2, Nieuws Junioren, Nieuws Kabouter, Uncategorized

Beste ouder, verzorger, vrijwilliger

Ben je nog op zoek naar een mogelijkheid om je vrijwilligersbijdrage te leveren dit seizoen, of  vind je het gewoon leuk om te helpen? Dan is dit je kans! We zoeken nog mensen die meehelpen op de Jodan Boys Mega Blubber Power Pupillen Party op 13 en 14 mei. Je kunt jezelf op twee manieren aanmelden. Via het aanmeldformulier van je kind (bij opmerkingen) of via een mail naar: pupillenfeest@cvvdejodanboys.nl.

Er zijn verschillende dingen te doen dus we vinden altijd wel iets wat bij je past. Denk bijvoorbeeld aan het begeleiden van  een team, meehelpen als spelbegeleider, het bemannen of bevrouwen van een kraampje, helpen bij het opbouwen of afbreken of een van de andere taken waarvoor we nog mensen zoeken!  Laat het ons weten. Wil je je kind nog inschrijven…? Klik dan hier voor meer informatie en het inschrijfformulier.

Wat Tweedaags topevenement met diverse sporten en spellen, inclusief lunch, diner, tussendoortjes en drankjes
Voor wie Alle JB jeugdleden van Kabouters t/m de JO14
Waar Op het Jodan Boys terrein aan de Sportlaan 8 in Gouda
Wanneer Op donderdag 13 en vrijdag 14 mei