In Nieuws

Achter de schermen wordt er bij Jodan Boys hard gewerkt om de organisatie voor volgend seizoen weer neer te zetten. In een vreemd seizoen waar wij elkaar niet kunnen treffen aan de rand van het veld wordt er hoopvol uitgekeken naar het seizoen wat komen gaat. Jodan Boys is blij mee te kunnen delen dat er weer stappen zijn gemaakt en vacatures zijn ingevuld.

Edwin Mostert zal volgend jaar het nieuw te vormen Jodan Boys  onder de 23 (O23) onder zijn hoede krijgen. Edwin is inmiddels een vertrouwd gezicht aan de Sportlaan en kent het Jodan Boys DNA. Edwin is al jaren succesvol bij de hoogste jongens selectieteams en weet als geen ander om te gaan met de mix van culturen binnen onze club. Het bestuur heeft veel vertrouwen in Edwin en is verheugd dat hij ook volgend jaar aan de club verbonden blijft.  Het O23 team zal de laatste stap van onze mannelijke talenten worden voordat de sprong naar de A-selectie wordt gemaakt. Jodan Boys heeft als doelstelling geformuleerd dat zeventig procent van de A- selectie uit eigen spelers moet bestaan. Op dit moment overtreffen we deze doelstelling ruimschoots. Edwin kijkt ernaar uit om deze ambitie te ondersteunen.

Ander goed nieuws is dat ook Patrick Verwei behouden blijft voor de club. Patrick heeft het afgelopen seizoen Jodan Boys 2 getraind. De positionering van Jodan Boys 2 wordt met de komst van O23 anders, waardoor de kwaliteiten van Patrick voor de club verloren leken te gaan. Patrick, in het dagelijks leven leraar lichamelijke opvoeding, zal Leroy Brank opvolgen als Hoofd Opleidingen. Hij zal in zijn nieuwe rol met name de trainers van de onderbouw, zowel jongens als meisjes (maar ook de meiden bovenbouw) begeleiden en ondersteunen. Daarnaast zal Patrick volgend jaar ook op het veld staan als assistent  bij de A selectie en zal hij nauw samenwerken met Leen van Steensel en Erik van Zoest. Het bestuur is heel erg blij dat deze ervaren voetbalman bij ons verbonden blijft.

Edwin en Patrick heel veel succes en plezier in jullie nieuwe functie!