In Nieuws, Nieuws Commissie Algemene Zaken

De vereniging

De Christelijke Voetbalvereniging De Jodan Boys is op 1 mei 1934 opgericht. Het eerste Heren elftal komt sinds het seizoen 2013-2014 uit in de Hoofdklasse en het eerste Vrouwen elftal komt uit in de tweede klasse. De thuiswedstrijden worden op ‘Sportpark de Oosterwei’ gespeeld. Het complex aan de Sportlaan in Gouda heeft zeven velden, waaronder drie kunstgrasvelden. De vereniging telt ruim 1300 leden.

De sfeer van de vereniging is er een van respect voor elkaar en voor elkaars prestaties. In de uitstraling die C.V.V. De Jodan Boys heeft, is dat respect terug te vinden.

De vereniging doet er alles aan om een ideale thuisbasis te zijn voor al haar leden en belangstellenden. Daarin zijn we door de jaren heen goed geslaagd. De Jodan Boys-familie is hecht.

 

Jij & het onderzoek

Wij zoeken een stagiair ( MBO nieveau 4, HBO) die ons kan ondersteunen bij het onderzoeken van de ledentevredenheid, zodat we onze leden nóg meer plezier en sportiviteit kunnen bieden en samen onze Jodan Boys-familie nóg hechter kunnen maken.

 

Je ontvangt begeleiding vanuit het Algemeen Bestuur van de vereniging en hebt één vast aanspreekpunt. In overleg stel je een vragenlijst samen, onderbouwd met een theorie, en bepaal je de focus van het onderzoek. Ook de keuze voor een juiste tool is belangrijk, zodat de basis gelegd wordt voor de komende jaren waarbij we de ontwikkeling van de ledentevredenheid kunnen volgen.

Daarnaast is het zorgdragen voor een zo hoog mogelijke respons voor een representatief beeld onderdeel van de stage. En uiteraard het analyseren van de resultaten.

Ook willen we je vragen om interviews te houden met 10 tot 15 clubleden, waarin je hen bevraagt op hun tevredenheid en hun redenen en motieven voor hun binding met de club. We zijn daarbij met name op zoek naar het bepalen van sleutelmomenten in de ‘carrière’ van leden bij onze club, waarbij ze besluiten om wel of niet lid te blijven of actief te worden als vrijwilliger. We hopen om ook op deze manier zicht te krijgen op de motieven en beweegredenen van onze leden om onze club trouw te blijven en te versterken.

We willen je vragen om de verslagen van deze interviews en de resultaten van de enquête vast te leggen in een kort en toegankelijk rapport van 15 tot 20 A4. Daarin zien we ook graag terug welke aanbevelingen je voor ons hebt om de ledentevredenheid te verbeteren en te versterken.

 

Wij bieden jou een warm welkom en de benodigde stagebegeleiding. We verwachten van jou dat je zelfstandig het onderzoek kunt doen. Je bent sociaal, betrouwbaar en je beschikt over goede communicatieve eigenschappen. Je bent nauwkeurig en beschikt over een prima schrijfstijl.

Interesse?

 

Reageer dan door je cv en motivatie vóór 2 mei 2021 te mailen naar secretaris@cvvdejodanboys.nl