In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Mo Irezzi had zich wat anders van zijn eerste jaren als senior voorgesteld. De eerste twee jaar stonden voor Mo vooral in het teken van blessures en ‘de coronamaatregelen.’ Dit zorgde ervoor dat het voetbal naar de achtergrond verdween bij Mo. Erg jammer vonden trainers Leen en Erik!

Niet opgeven

Gelukkig heeft Mo  veerkracht getoond en besloten dat zijn voetbalcarrière bij Jodan Boys niet als een nachtkaars uit moet gaan. Volgend jaar zal hij vechten voor een plek bij de eerste elf. Dat is goed nieuws. Deze echte nummer zes met een goed linkerbeen, moet het hebben van zijn verdedigende kwaliteiten. Daarnaast is het volgens Leen van Steensel een kwaliteit van Irezzi dat  de middenvelder altijd de oplossing vooruit zoekt.

Wederom een eigen jongen die voor plaats in het eerste elftal gaat. Dat is goed om te zien!

Mo aan de bal in een onderlinge wedstrijd. Van een afstand houdt Kevin Quint een oogje in het zeil. 

Trainingen A selectie

De A selectie traint deze periode drie keer in de week. Zo goed en zo kwaad als het gaat met alle regels, maken de mannen er het beste van. We kijken reikhalzend uit naar de periode dat we weer met elkaar langs de lijn kunnen staan om onze mannen en vrouwen aan te moedigen. Het komt goed, echt waar, nog even geduld!

FORZA Jodan Boys