In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1, Nieuws Jong Jodan Boys

Met zoveel mogelijk zelf opgeleide spelers in de hoofdklasse voetballen is een mooi streven. Jodan Boys is daarom erg blij dat Massimo de Michele, Joey Vergunst, Kujtim Amedi en Yannick Poot ook volgend jaar voor Jodan Boys uit zullen komen. De Youngsters maakten inmiddels alle vier hun debuut in Jodan Boys 1 en dat smaakt voor de jongens naar meer. Kujtim maakte zijn debuut tegen DHSC, het werd destijds een zwaar bevochten overwinning. Joey en Massimo speelden hun eerste wedstrijd in ons vlaggenschip  als eerstejaars senior aan het begin van dit seizoen tegen Achilles Veen.

Samen met hersteltrainer Evert v/d Steeg heeft Yannick hard gewerkt om weer fit te raken. Het einde van de revalidatie is in zicht. Klasse Yannick en puik werk van Evert. 

Yannick Poot

Yannick Poot maakte drie jaar geleden als A junior zijn eerste minuten bij Jodan Boys 1 in de uitwedstrijd tegen RVVH. Vervolgens promoveerde hij met JO19-1 naar de tweede divisie. Alles zag er crescendo uit voor Yannick. Tot een wedstrijd tegen Spirit roet in het eten gooide. Een zware knieblessure zorgde ervoor dat Yannick meer dan een jaar moest revalideren. Na een lange revalidatie, gaat het nu de goede kant op met Yannick. De middenvelder traint inmiddels weer met de groep mee en hoopt aan het begin van het nieuwe seizoen topfit te zijn. Goed gewerkt Yannick. Altijd de moed erin gehouden. Klasse.

Wij zijn blij dat dit Jodan Boys kwartet ook volgend jaar in onze kleuren speelt.

FORZA Jodan Boys