In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

 

Dat bij Jodan Boys niet alleen spelers zich kunnen ontwikkelen, maar ook trainers stappen kunnen maken, laat de carrière van Erik wel zien. Tien jaar geleden kwam Erik van Zoest als trainer van de toenmalige D-pupillen bij Jodan Boys binnen. Nu een decennium later heeft Erik zijn sporen binnen de jeugdopleiding ruimschoots verdiend.

Ambitie

Als ambitieuze trainer vormt hij een goed duo met Leen van Steensel. Erik heeft echter altijd aangegeven dat hij zijn trainersdiploma voor UEFA A wil halen. Met dit diploma mag je als hoofdtrainer in de top van het amateurvoetbal werken en als assistent bij een BVO aan de slag. Erik heeft aan het begin van dit jaar een toelatingsexamen bij de KNVB gedaan. Deze week heeft hij te horen gekregen dat hij is toegelaten tot de cursus. Wanneer de opleiding start is nog niet duidelijk.  Erik wij zijn als club bijzonder trots dat je bent toegelaten en natuurlijk het is volkomen verdiend!

De promotie met JO19-1 naar de tweede divisie staat Erik ook nog op het netvlies.