In Nieuws, Nieuws Jeugd

Door  de beperkende coronamaatregelen kunnen er geen wedstrijden tegen andere clubs worden gespeeld. Desondanks draait de jeugd bij Jodan Boys lekker door. De afgelopen maanden speelden alle jeugdteams op zaterdag regelmatig onderlinge wedstrijden tegen elkaar. Afgelopen zaterdag is er een nieuw initiatief gestart.

De teams van jongens en meisje van Jodan Boys tot en met twaalf jaar zijn gemixt en ingedeeld in teams uit verschillende Europese topcompetities. Men moet dan denken aan teams als Manchester City, Liverpool, Borrussia Dortmund Inter Milan, Real Madrid. Maar ook de topploegen uit de eredivisie komen langs. De komende zes weken zullen de verschillende teams de strijd met elkaar aangaan. Jodan Boys is blij dat, dankzij heel veel helpende handen van trouwe vrijwilligers, de jeugd op zaterdag wedstrijden kan blijven voetballen.