In Nieuws

Vanaf woensdag 3 maart mag iedereen tot en met 26 jaar weer sporten zonder dat er 1,5 meter afstand gehouden hoeft te worden.

Goed nieuws dus voor een groot deel van onze leden. Helaas gelden er nog wel beperkingen voor iedereen die 27 jaar en ouder is.

Om de veiligheid van ALLE leden te kunnen blijven garanderen roepen wij jullie dringend op de door de overheid gestelde leeftijdsgrens STRIKT na te leven. De verantwoordelijkheid hiervoor ligt bij jullie zelf. Het niet naleven ervan zal onherroepelijk leiden tot uitsluiting van deelname aan activiteiten voor HET HELE TEAM.

Doordat er veel animo is geldt er vanaf woensdag 3 maart ook een nieuwe trainingsschema. Klik hier voor het nieuwe schema.

 

Daarnaast vragen we (nogmaals) jullie aandacht voor onderstaande regels. Klik  hier of op de afbeelding voor een pdf met de afspraken

Deze regels gelden uiteraard ook op het Jodan Boys complex.

Let dus op:  de 1,5 meter regel NA het sporten geldt dus voor IEDEREEN vanaf 13 jaar !!! Het is dan ook NIET de bedoeling dat er teambesprekingen op de tribune of in de dug-outs worden gehouden en dat groepen spelers met elkaar onder de luifel wachten tot zij het veld op mogen.

Deze regels zullen op ons complex strikt gaan worden gehandhaafd ! Laten we met elkaar blijven zorgen voor een veilig Jodan Boys.

Het Corona-team.