In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Na het verlengen van Yusri, heeft wéér een echte Jodan Boy aangegeven volgend jaar voor een plek in de selectie te gaan, namelijk Bram van der Wolf.  Na het vertrek van Jeroen Borsboom naar DONK liggen er kansen voor Bram in de punt van de aanval. Bram heeft de afgelopen twee jaar de meeste speelminuten in Jodan Boys 2 gemaakt, maar zat regelmatig bij de wedstrijdgroep van het eerste. Het is mooi om te zien dat jonge jongens zich op deze manier ontwikkelen, wachten op hun kans en die dan ook krijgen. Bram mooi dat ook jij er volgend jaar weer voor gaat!

Bram was ooit zelf een kleine pupil die meedeed aan de patattraining. Vorig jaar waren de rollen omgedraaid. Hier op de foto met Korstiaan Schuilenburg

Blijven: Bram van der Wolf, Yusri el Kandoussi, Victor Timmers, Vlatko Lazic, Michel Verkaik, Stefan den Horder, Kevin de Vries, Dirk Pieter Rietveld, Bradley el Idrissi, Tygo de Berg, Luc Dielhof, Yannick Saeijs, Mo Bellahcen, Roald Heerkens

Nieuw: Kevin Quint, Nick van der Ploeg, Yassire Hamdani, Adil Akanioui

Vertrekken:  Jordi Tuithof, Roy Rondeltap, Enzo Huntink, Jeroen Borsboom

Stopt: Mark Veerman