In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Op deze grauwe donderdag heeft stichting topvoetbal wederom goed nieuws te melden. Nadat eerder deze week het nieuws van Kevin Quint en Victor Timmers bekend werd, heeft onze topspeler Yusri el Kandoussi vandaag aangegeven ook volgend jaar voor Jodan Boys te spelen. Wat zijn wij daar allemaal blij mee.

In de wedstrijd tegen ARC was Yusri nauwelijks af te stoppen!

Yusri heeft dit seizoen in de paar wedstrijden die gespeeld zijn weer veel indruk gemaakt. Met zijn dribbels, doelgerichtheid en fantastische mentaliteit heeft hij menig supporter verblijd. Yusri heeft laten zien echt het verschil in de wedstrijd  te kunnen maken.

Yusri voelt zich thuis bij Jodan Boys en wil zich volgend jaar nog weer verder ontwikkelen. Yusri we maken er volgend seizoen weer een mooi jaar van met elkaar!

Blijven: Yusri el Kandoussi Victor Timmers, Vlatko Lazic, Michel Verkaik, Stefan den Horder, Kevin de Vries, Dirk Pieter Rietveld, Bradley el Idrissi, Tygo de Berg, Luc Dielhof, Yannick Saeijs, Mo Bellahcen, Roald Heerkens

Nieuw: Kevin Quint, Nick van der Ploeg, Yassire Hamdani, Adil Akanioui

Vertrekken:  Jordi Tuithof, Roy Rondeltap, Enzo Huntink, Jeroen Borsboom

Stopt: Mark Veerman