In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Na een heerlijk weekend vol schaatsplezier is de dooi ingezet. Onder de smeltende sneeuw is de groene mat weer zichtbaar. Wat kijken we allemaal uit naar dat moment dat er weer gevoetbald gaat worden. Het goede nieuws is dat dat moment er echt gaat komen. Daarnaast nog meer mooi nieuws. We hebben  weer een ‘blijver’ en we verwelkomen een oude bekende.

Kevin Quint: Komt terug van Montfoort S.V. ’19. De linksbenige verdediger speelde zowel in de jeugd van Alphense Boys als Jodan Boys. Na de junioren maakte Kevin de overstap naar de A selectie. In deze periode heeft Kevin vaak bij de selectie gezeten en ook regelmatig zijn wedstrijden als linkerverdediger meegepakt. Om zich verder te ontwikkelen en meer speelminuten te maken koos Kevin drie jaar geleden voor Montfoort S.V. ’19. Kevin heeft ondanks wat blessureperikelen veel gespeeld bij Montfoort. Toen Kevin had aangegeven volgend jaar niet meer bij de Blue Lions te spelen en  Jodan Boys Kevin polste om terug te komen was zijn keuze snel gemaakt. We zijn blij dat Kevin vanaf volgend jaar weer deel gaat uitmaken van de A selectie. Welkom terug Kevin!

Victor Timmers: kwam vorig jaar over van Jong RKC  waar hij tussen de palen stond(20). Na een deel van zijn jeugd bij Alphense Boys te hebben gespeeld maakte Victor de overstap naar Sparta, waar hij de jeugdopleiding verder doorliep tot en met de JO19. Hierna werd Victor opgepikt door Jong RKC waar hij één seizoen speelde. Na Jong RKC besloot Victor zijn prille voetbalcarrière te beëindigen om zich op een HBO studie te richten. Na contact met Leen van Steensel besloot, de in Alphen a/d Rijn woonachtige, Timmers zich bij de A selectie van Jodan Boys aan te sluiten. Victor heeft het erg naar zijn zin bij Jodan Boys en zal dus ook volgend deel uitmaken van de selectie. Daar zijn wij blij mee Victor!

 

Blijven: Victor Timmers, Vlatko Lazic, Michel Verkaik, Stefan den Horder, Kevin de Vries, Dirk Pieter Rietveld, Bradley el Idrissi, Tygo de Berg, Luc Dielhof, Yannick Saeijs, Mo Bellahcen, Roald Heerkens

Nieuw: Kevin Quint, Nick van der Ploeg, Yassire Hamdani, Adil Akanioui

Vertrekken:  Jordi Tuithof, Roy Rondeltap, Enzo Huntink, Jeroen Borsboom

Stopt: Mark Veerman