In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Jordi Tuithof gaat Jodan Boys aan het einde van het seizoen verlaten. Jordi heeft  aangegeven volgend jaar bij ARC te gaan spelen. Jordi kwam in de zomer van 2018 over van ESTO waarmee hij kampioen was geworden in de derde klasse. De rechteraanvaller liet in de seizoenen bij Jodan Boys zien een technisch begaafde voetballer te zijn, met een mooi schot. Wij bedanken Jordi voor alle mooie acties die hij het Goudse publiek heeft voorgeschoteld en wensen hem alle goeds bij zijn nieuwe club in Alphen a/d Rijn ARC.

 

 

 

Blijven: Vlatko Lazic, Michel Verkaik, Stefan den Horder, Kevin de Vries, Dirk Pieter Rietveld, Bradley el Idrissi, Tygo de Berg, Luc Dielhof, Yannick Saeijs, Mo Bellahcen, Roald Heerkens

Nieuw: Nick van der Ploeg, Yassire Hamdani, Adil Akanioui

Vertrekken:  Jordi Tuithof, Roy Rondeltap, Enzo Huntink, Jeroen Borsboom

Stopt: Mark Veerman