In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Na een aantal jongens die hebben aangegeven volgend jaar ergens anders te voetballen of te stoppen, heeft stichting topvoetbal ditmaal goed nieuws. Gouwenaars Yassire Hamdani en Nick van der Ploeg hebben aangegeven volgend jaar voor Jodan Boys te spelen. Daar zijn wij natuurlijk erg blij mee.

Yassire Hamdani speelde zijn hele jeugd voor Jodan Boys. Als eerstejaars senior maakte Yassire zijn debuut onder Patrick Akerboom in de uitwedstijd tegen Delta Sport. Dit was in het seizoen 2013-2014. Yassire speelde vervolgens drie seizoenen in Jodan Boys 1. Na Jodan Boys had Hamdani een mooi avontuur bij Quick Boys. Yassire speelde de nodige wedstrijden in Katwijk, maar besloot na twee seizoenen naar Spijkenisse te verkassen. In Spijkenisse werd Yassire een vaste waarde. Een onbetwiste basisspeler die  zich ontpopte als een complete verdediger met een drive  om de hele flank te bestrijken. Bij dode spelmomenten laat Yassire zich ook niet onberoerd en schept hij veel gevaar met zijn kopkracht. Yassire is blij weer bij zijn cluppie te komen spelen, wie kan nou zeggen dat hij tegenover het voetbalveld woont. Yassire welkom terug jongen!

 

Nick van der Ploeg

Nu Roy Rondeltap heeft aangegeven na dit seizoen een nieuwe uitdaging aan te gaan heeft stichting topvoetbal snel geschakeld en met succes . Jodan Boys is blij mee te kunnen delen dat  de ervaren Nick van der Ploeg (32) volgend jaar bij Jodan Boys speelt. Nick van der Ploeg speelde in de jeugd bij verschillende BVO’s. Als senior speelde hij voor FC Dordrecht, Capelle en de laatste jaren voor Barendrecht. De in Gouda woonachtige keeper is geen onbekende voor de club, want zijn kinderen Sepp en Ciss voetballen met veel plezier bij ons in de jeugd. Nick kijkt ernaar uit om op zijn fiets naar de club te gaan en ’s ochtends bij de kinderen te kijken en ‘s middags het doel te verdedigen. Nick wordt naast voetbalvader nu ook speler van Jodan boys. Van harte welkom Nick!

Blijven: Michel Verkaik, Stefan den Horder, Kevin de Vries, Dirk Pieter Rietveld, Bradley el Idrissi, Tygo de Berg, Luc Dielhof, Yannick Saeijs, Mo Bellahcen, Roald Heerkens

Nieuw: Nick van der Ploeg, Yassire Hamdani, Adil Akanioui

Vertrekken:  Roy Rondeltap, Enzo Huntink, Jeroen Borsboom

Stopt: Mark Veerman