In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Stichting Topvoetbal heeft weer nieuws rondom de selectie voor volgend jaar. Allereerst hebben twee spelers aangegeven ook volgend jaar voor Jodan Boys uit te komen.

Michel Verkaik: Deze trouwe rots in de branding blijft ook volgend jaar voor ons spelen. Michel maakte de promotie naar de toenmalige hoofdklasse nog mee. Na korte uitstapjes Heerjansdam en Neptunus Schiebroek verdedigt hij nu alweer jaren de kleuren van onze club.

Stefan den Horder: Kwam vorig jaar over van ARC en maakte in de paar wedstrijden die gespeeld zijn indruk. Zijn ongelofelijke drive om te winnen en zijn doelgerichtheid staan een ieder nog op het netvlies, met als hoogtepunt zijn hattrick tegen zijn oude club ARC. We zijn blij ook volgend jaar nog verzekerd te zijn van de kunsten van Stefan.

Afscheid

Naast blijvers hebben we ook een aantal spelers van wie we afscheid gaan nemen en niet de minsten. Een trio die de afgelopen jaren hun strepen voor de club hebben verdiend.

Mark Veerman: Heeft besloten na dit seizoen te stoppen met voetbal op Hoofdklasse niveau. De combinatie voetbal, gezin en een  eigen bedrijf is op dit moment teveel. De winnaar van verschillende van Dethbokalen heeft in totaal tien jaar deel uitgemaakt van de Jodan Boysselectie. Tussendoor speelde Mark nog twee seizoenen bij Noordwijk. We zullen onze sterke centrale verdediger gaan missen, maar koesteren alle mooie momenten die we met elkaar hebben gehad. Mark bedankt voor alles!

Enzo Huntink: Enzo kwam zes jaar geleden over van Scheveningen en veroverde met zijn Haagse tongval al snel de harten van de Jodan Boyssupporters. Huntink die ook uitkwam voor zowel Heerenveen als FC Emmen, was bij Dennis v/d Ijssel en Leen van Steensel onbetwiste basisspeler. Altijd voorop in de strijd was hij een voorbeeld voor velen. We vinden het jammer dat we niet nog een jaar van Enzo kunnen genieten, maar snappen zijn afweging. We wensen Enzo alle goeds en hopen op een mooie nieuwe club voor ‘onze’ Hagenees.

Jeroen Borsboom: Vertrekt na dit seizoen naar de club waar het allemaal begon voor Jeroen,  bij DONK. De keuze was moeilijk voor Jeroen: Of nog een jaar Hoofdklasse of terug naar DONK. Uiteindelijk is het de keuze voor DONK geworden. Bij elke club waar Jeroen speelde zorgde hij voor een lach op de gezichten van zijn teamgenoten, maar ook zorgde hij voor goals. Na uitstapjes bij Noordwijk en ARC, keerde Jeroen twee jaar geleden terug bij Jodan Boys. Vorig jaar bekroonde hij zijn seizoen met het winnen van de van Dethbokaal. Jeroen bedankt voor alles en we hopen op nog veel mooie jaren en doelpunten bij DONK.

 

 

Blijven: Michel Verkaik, Stefan den Horder, Kevin de Vries, Dirk Pieter Rietveld, Bradley el Idrissi, Tygo de Berg, Luc Dielhof, Yannick Saeijs, Mo Bellahcen, Roald Heerkens

Nieuw: Adil Akanioui

Vertrekken:  Enzo Huntink, Jeroen Borsboom

Stopt: Mark Veerman